torsdag 21. mai 2015

Egenandel barn

Vanligvis må du betale en egenandel som teller med i opptjeningen til frikort for. Det betyr at alle må betale egenandel for behandling hos fysioterapeut unntatt barn under år og personer med godkjent yrkesskade. Ved behandling hos psykolog er barn og ungdom under år, samt pasienter med HIV-infeksjon, fritatt fra å betale egenandeler.

SVAR: Hei Det er ingen egenandel hos legen når du er under år. Det kan imidlertid hende at du må betale litt (kanskje mellom og kroner) hvis legen . Barn under år og minstepensjonister betaler ikke egenandel. Det er myndighetene, og ikke legen, som bestemmer hvilke legemidler som kan skrives på blå .

Yrkesskadedekning, se lovens § 5-25; ved behandling av barn under år. Det gis også fritak for å betale egenandel dersom pasienten fremviser frikort for . Mistanke om kjønnssykdom, Ingen egenandel. Gynekologisk undersøkelse, enkelte elastiske bind . Jeg har en datter på år som i en periode nå har gått hyppig til kiropraktor og fysioterapeut.


Hittil i år har vi betalt rundt 30kroner. Tannregulering hos barn - og egenandel - Anonymforum - Forum. Skal vi betale for medisin til 8-åring på blå resept.


Programmer › TV › Puls › Spør legenBufretLignende25. Fritaket for barn gjelder også for andre egenandeler som ellers ville bli ført på frikortet, slik som egenandel ved innsending av prøver til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg