onsdag 27. mai 2015

Kalkulator vekt

Test din vekt i forhold til normalområdet og få skreddersydde dagsmenyer. BMI er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt. En BMI-kalkulator kan brukes av voksne som er gjennomsnittlig eller lite muskuløse.


Konverter vekt - Til og fra gram, kilo, tonn, pund og unse. KMI (kroppsmasseindeks) beregnes ut fra en persons høyde og vekt, og gir for. I kalkulatoren vises normalområde og vektkategori i forhold til angitt kjønn og . BMI er en forkortelse for Body Mass Index, forholdet mellom vekt og høyde. Hvor mange ounces er det i et kilogram (kg)? Denne vektomforeren finner svaret for deg.


Det vil alltid være variasjon på det som er teoretisk vekt og faktisk vekt. Sjekk din BMI og hvilken vektklasse du tilhører. Denne vektkalkulatoren er beregnet på barn og ungdom fra 2-år. Det anbefales internasjonalt å bruke kjønns- og aldersjusterte grenser for overvekt og . Din BMI (Body Mass Index) er 1og det innebærer at du er undervektig.


Det finnes ingen medisinske grunner for at du bør gå ned i . Bruk punktum som skilletegn (f.eks 8kg).

Vekt (kg): Høyde (cm): Din KMI er: Din vekt er i kategorien: . Fyll inn vekt og høyde i kalkulatorene og finn din BMI. Lenger ned i artikkelen kan du også regne ut midje-hofte-ratioen din. Kalkulator over vektøkning i svangerskap. Alle kalkulatorer Kalkulator over vektøkning i svangerskap.


Ved hjelp av vekt kalkulatoren kan du beregne vekten på din brosjyre, tidsskrift, magasin, katalog. Følgende opplysninger må registreres: vekt papir, antall sider . Bevegelsesenergien avhenger av to ting; vekt og hastighet. Din startfase: 1Induksjon; 2Fortsatt vekttap; 3Før vedlikehold; 4Vedlikehold. Hvordan beregner kalkulatoren resultatet, og er den nøyktig?


Eksempel: Skriv inn tallet i feltet Tyngde på vekt og i feltet Antall repetisjoner, klikk så . Hvis du bruker betablokkere vil makspulsen din være lavere enn . Pund til Kilogram (lb til kg) konvertering kalkulator for Vekt konverteringer med ekstra tabeller og formler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg