onsdag 20. mai 2015

Vannkopper hos barn

Vannkopper er en svært vanlig tilstand og forløpet er mildt til moderat hos barn med normalt immunforsvar. De fleste barn får sykdommen i løpet av . Svar: Vannkopper er en av de såkalte barnesykdommene.

Vannkopper er veldig smittsomt, og er vanligst hos barn. Vannkopper gir utslett, sykdomsfølelse og ofte feber. De fleste får vannkopper som barn og som hovedregel bare én gang.


Vannkopper er en smittsom barnesykdom og kjennetegnes av lett feber og kløende, væskefylte.

De fleste får vannkopper som barn og vanligvis bare en gang. Brosjyren må ikke erstatte kontakt me undersøkelse hos eller behandling av . Vannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn. Sykdommen varer som regel syv til ti dager hos barn og lenger tid hos voksne. Barn som har vannkopper har symptomer som utslett, feber, dårlig matlyst, kløe,.


Noen sykdommer SKAL barnet ditt igjennom, og aller helst før skolestart. Vannkopper hos gravide kan nemlig gi skader på fosteret. Får ikke hennes egne barn vannkopper før de er tre, oppsøker de smitten.


Ryggen på et barn som fikk veldig mange vannkopper.

Vi ser de typiske vannkoppene i ulike faser spredt rundt på kroppen hans, noe som er typisk for denne barnesykdommen . Primærinfeksjon forårsaker vanligvis hos barn en mild sykdom med utslett (vannkopper), men kan hos voksne gi et mer alvorlig forløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg