torsdag 7. mai 2015

Rundt utslett

Tilstanden har fått navnet ”ringorm” fordi utslettet blir gradvis blekere i midten og dermed får en karakteristisk rød ring rundt seg. Tilstanden er karakterisert ved et kløende utslett som har form av en rød ring, med noe mer. Hvis du får ringorm, bør huden rundt utslettet holdes tørr og ren.

ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er. Utslettet går så videre til nakken, overkroppen, lysken og rundt . Tinea corporis betyr at det er sopp på kroppen (tinea- sopp, corporis - kropp). Det er en tilstand som vanligvis er karakterisert ved et lett kløende utslett som .

Rødt og tilsynelatende hissig, litt hovent i en ring rundt. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet,. Utslettet kan også en sjelden gang sees i panne, øyenbryn, bak ører, rundt . Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.


Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet. Gir et kviseliknende utslett på haken, rundt munnen, rundt nesen og øynene. Føflekkreft: Enhver pigmentert forandring i huden som endrer seg på kort tid bør undersøkes av hudlege med tanke på føflekkreft. En hud tilstand er tilstedeværelsen av runde røde utslett på armer, ben, bryst eller over hele kroppen.


Spredt på huden som fører rundt hevet rødt utslett.

FLÅTTBITT - UTSLETT: Bulls eye, her bak på ankelen, er et av de klassiske. Tidligere var det fokus på om du fikk en ring rundt bittet. Etter en halv til to dager kommer utslettet som ofte er tydelig med hissig rød farge i ansiktet, men med påfallende blekhet rundt munnen.


Soppene finnes over alt rundt oss og kan smitte fra dyr, og mellom . Småtroll 1-år: Datteren vår på år har de siste ukene vært plaget med et rødt utslett rundt . De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger. Utslettet kommer en ukes tid senere, med kraftig rødme i kinnene og blekhet rundt munnen. Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et. Man får et rødt, kløende utslett som flytter seg rundt på kroppen.


Hudutslett kan komme i forbindelse med infeksjoner, hudirritasjon eller allergi. Elveblest er en akutt hudreaksjon som ligner den . Vi tenkte ikke så mye over det, men så kom det et rødt utslett, som spredde seg, og det kom en ring rundt utslettet. Leo hadde fått rødt utslett etter litt lek i skogen, ble borte etter et par dager :). Sirkler som er røde, noen er rødest rundt kanten bare, andre er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg