torsdag 14. mai 2015

Såre bryst

I de fleste tilfellene skyldes sårheten ikke-optimalt sugetak, og derfor er det oftest de første ukene at såre brystknopper er et problemet. Ofte er det tilstrekkelig med vasking med saltvann, og eventuelt påsmøring av en bakteriedrepende salve. De første dagene etter fødselen, opplever de fleste å få såre brystvorter.

Men det skal være forbigående, og skal ikke utvikle seg til å bli sår eller sprekker. Såre brystknopper eller såre brystvorter som mange også kaller det øker faren for brystbetennelse. Det finnes mange gode råd for å redusere sårheten slik at . Jeg har vist negativt på CB men har fått såre brystvorter etter litt murring i magen.

Såre brystknopper og smertefull amming - Graviditet. A181BufretLignendeSvært mange opplever såre brystvorter ved amming, spesielt de første dagene. Sårhet som vedvarer skyldes i de fleste tilfeller feil ammeteknikk. Gutten vår ble født med kort tungebånd og fikk dermed dårlig sugetak i starten.


Lite melk, pumping, såre brystvorter, dårlig. BufretLignendeØmme og smertefulle bryster kan være ubehagelig. Ofte er det ingen åpenbar årsak, og det går over uten behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg