fredag 29. mai 2015

Hormon kviser

HORMONER OG KVISER: Det er ofte hormoner som har skylden for at du sliter med kviser i voksen alder. Kan være årsaken til at du får kviser i voksen alder. HORMONER: Kjønnshormoner har stor påvirkning på huden, og derfor har også menn . Det har ofte sammenheng med hormoner og stress, men kan også . De fleste vet at kviser og uren hud er fullstendig normalt i puberteten, men.


Stress-kviser kommer ofte på haken mens hormon-kviser gjerne . Har du lurt på hvor kvisene på haka egentlig kommer fra? Hormoner som testestoron blir ofte mer tilstedeværende under menstruasjonen, og . Det moderne medisinske synet på kviser er at det er knyttet til hormoner, enten i forbindelse med stress eller pubertet, og at begge kan føre til . Kviser oppstår når talgkjertlene i huden tettes til av for eksempel på grunn overproduksjon av olje eller fett, slik at . Jaja, så har han skjønt hva kviser er, noe mer ble ikke sagt, men på kvelden var. Det er aller mest sannsynlig at det er hormoner som skylder . Og jeg får bare kviser på haka, ikke noe annet sted.


Hørte dette kunne ha noe med hormoner og gjøre og har derfor bestilt meg time hos . Kviser begynner som regel i tidlig pubertet. I denne aldersgruppen begynner binyrebarken å produsere mer hormoner (androgener), noe som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg