fredag 29. mai 2015

Varighet influensa

For dager siden - Antivirale legemidler kan ved riktig bruk bidra til å forebygge, forkorte varigheten og lindre influensa. Folkehelseinstituttet gir her veiledning og . Spørsmål og svar om årsaker, symptomer, varighet, diagnostisering og forskjellen på forkjølelse og influensa. Se hva du bør gjøre for å forkorte sykdomsperioden. SIDE2): Og influensa varer som regel i til dager, kan lege Karine Nordstrand i Folkehelseinstituttet fortelle.


Influensa er en virussykdom som er mest aktiv om vinteren. Sykdommen varer normalt i 3-dager, men man er ofte slapp og trøtt i 2-uker etterpå. Forum › Litt om alt - Din baby › SkravlesidenBufretLignende16. Jeg begynte lørdagskvelden, og i går var jeg værre, men i dag er . Hvis du fortsetter å ha feber, må du gå til lege. Du må oppsøke lege, også tidligere, hvis du blir uforholdsmessig . Jeg har ikke feber nå, men hoster opp gulaktige slimklumper.


En influensa varer rimelig lenge, og ved studier har en har sett at først etter 6-dager begynner symptomene å avta gradvis, men det betyr ikke . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg