tirsdag 12. mai 2015

Sterk hodepine

En sterk og ny type hodepine som når den maksimale smerteintensiteten i løpet av minutter. De over år bør søke lege for undersøkelse . Jeg kan legge meg med hodepine og vokne med det. Svært sterk hodepine som kommer i løpet av minutter og av en smertetype du ikke har . Kjennetegn: Særpreges av sterke smerteanfall fra minutter til 2-timers . Hyperakutt, kraftig hodepine som kan være ledsaget av kvalme, brekninger, krampeanfall, svimmelhet og lysskyhet.


Jeg forstår at innleggelsesgrunnen var sterk hodepine? Hvorfor tenkte man på hjernehinnebtennelse? I forbindelse med fremoverbøying av kroppen fikk hun i løpet av få sekunder sterk bifrontal hodepine. I løpet av de neste fem dager ble hun tilsett flere ganger av . Cluster-hodepine er en sjelden sykdom som kjennetegnes ved kraftig, skjærende eller. Smertene er sterke, og de har en skjærende eller sprengende karakter.


Vanlig hodepine krever ikke legebehandling, men enkelte mennesker kan være så plaget av. Plutselig sterk hodepine med kvalme, brekninger eller oppkast . Migrene, Typisk halvsidig pulserende hodepine som forverres ved fysisk. Pasienten våkner om natten med moderat til sterk hodepine .

Legen bør overveie om hodepinen kan skyldes en farlig, underliggende sykdom. En sterk og ny type hodepine som når den maksimale .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg