torsdag 28. mai 2015

Virus forkjølelse

Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men symptomene kan lindres. Det finnes mange virus som forårsaker forkjølelse. Det er ikke alltid så lett å vite når man skal være hjemme med forkjølelsen.

Forkjølelse er en øvre luftveisinfeksjon forårsaket av et virus. Med øvre luftveisinfeksjon menes betennelsesforandringer i nese, svelg og luftrør. ForkjølelseBufretLignendeForkjølelse er en mild virusinfeksjon i nesen og halsen. Vanlige symptomer er nysing, snufsing, tett nese, kløende eller sår hals, hoste, hodepine, og trøtthet. I lang ti hvertfall de siste år, har jeg hatt hyppige . Forkjølelse er en uskyldig øvre luftveissykdom som skyldes et virus.


Den karakteriseres av sår hals, lavgradig feber og slapphet. Både influensa og forkjølelse er forårsaket av virus, men det er forskjellige virus som står bak. I følge amerikanske Centers for Disease Control . Ved virussykdommer som influensa og forkjølelse er det først og fremst aktuelt å behandle plagsomme symptomer.


Antibiotika har ingen effekt på virus, og er . VINTERSYK: Jo mer solid en forkjølelse er, jo lengre vil den vare. Men du kan også smittes av ulike virus etter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg