tirsdag 19. mai 2015

Krem for arr

Et arr består av bindevev, dette gjør at huden i et arr er svakere og mindre elastisk enn normal hud. Et arr vil i starten være rødt, litt hardt og det hever seg ofte . Jeg mener å ha hørt om en krem på apoteket som kan fjerne (eller minske) røde arr etter kviser.

Noen som vet hva jeg mener og husker navnet . Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg15. Hvordan fjerne arr etter kviser og hudormer. Krem mot arr - Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg25.

A9250BufretLignendeHuden i et arr er mindre elastisk enn normal hud og er også svakere. Bruk kremer eller plaster som forebygger arrdannelse, for eksempel LRP Cicaplast og . Naturlig arr fjerning krem er den sikreste, og dermed foretrukne arr behandlingsalternativet. Mepiform er tynn og diskret, og ikke nødvendig med ekstra fiksering. Former seg etter kroppen , og kan brukes i . UNNGÅ ARR: For å unngå stygge arrdannelser er det viktig at du. Hvis såret er litt betent kan man bruke en bakteriedrepende krem, som for . Arr er noe de fleste av oss får i løpet av livet – og kanskje spesielt i ansiktet og på ryggen hvor kviser har en lei tendens til å dukke opp.


Kelo-cote brukes for å forebygge et keloid eller hypertrofisk arr? Arr oppstår for å reparere sår- men vi vil vite hvordan vi kan reparere. Medisinske kremer som Obagi Nu-Derm er et behandlingsprogram og . Du bør ikke pøse på med ulike typer ansiktsmasker eller fancy kremer - det hjelper ikke. Tvert imot kan det irritere huden din og føre til at arrene . Top beste tips mot arr etter kviser som hjelper deg godt på vei for en. Denne kremen har best effekt i tidlig fase av arrdannelse og skal . Jeg spurte om jeg skulle bruke kremen på arret på brystkassen også, men da fikk jeg beskjed av han om at siden han hadde sprøytet inn . Ser etter en krem som kan gjøre et arr jeg har mindre.


Arret er fortsatt ikke år gammelt, så det er dermed ikke ferdig laget hvis du skjønner. Dessverre er det ingen kremer som fjerner strekkmerker eller arr helt for huden har jo revnet på de stedene, men derimot kan nok noen kremer . Babor har også en god krem som hjelper å bygge opp og reparere . De beste kremer for healing arr inneholde ingredienser som effektivt reduserer forekomsten av arr. Påfør AHA eller alpha hydroxy syre kremer til neglene om natten for å fjerne. Sandalwood kan også brukes i arr behandling.


Er det noen her som har erfaring med noen metoder for å fjerne arr? Tenker da ikke strekkemerker eller lignende, men arr etter skader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg