onsdag 24. februar 2016

Apoteket

Få gode råd og handle enkelt og trygt på nett hos Apotek Norges største nettapotek. Se utvalget i nettbutikken eller finn det nærmeste av våre over 335 . Ger dig råd och tips kring egenvård och hälsa.

Du kan testa dina vanor och ställa frågor till oss. Du hittar också information om vår organisation, kontaktpersoner . E-apoteket er en nettbutikk for apotekvarer. Vi selger reseptfrie legemidler og mange andre helserelaterte varer.

Hent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket. Oversigt over alle landets apoteker, medicinhåndbog samt information om naturlægemidler og vitamintilsku tilskudsregler, og artikler om en lang række . Her finner du oppdatert oversikt over alle norske apotek.

Apoteket i Son - alt innen apotekstjenster med eget laboratorie. Et apotek er en forretning som i første rekke selger – og i enkelte tilfeller også lager – legemidler. Apotek selger også naturlegemidler, naturmidler, i tillegg til . Apoteket AB is a state-owned pharmaceuticals retailer in Sweden which formerly held a monopoly on the retail sale of medicines in the country.


I Boots apotek er vi opptatt av at folk skal ha muligheten til å ta ansvar for egen helse. Dette kan vi være med på ved å tilby enkle helsetjenester i apotek. En apoteker er den øverste lederen i et apotek. Som apoteker drifter du apoteket hver dag og sørger for at kravene til apotekets virksomhet oppfylles.


Ofte finnes det flere medisiner som har ulike navn og ulik pris, men akkurat samme virkning. Köp dina receptbelagda läkemedel på nätet och handla receptfria läkemedel online! Den eneste siden med åpningstider og kontaktopplysninger til alle apotek i Norge.


Her kan du bestille klargjøring av de e-reseptene legen har gitt deg, og velge hvilket Ditt Apotek du ønsker å hente dem på. Etter at du har fylt ut feltene nedenfor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg