mandag 22. februar 2016

Feber målt i munnen

Små barn kan lett få høy feber uten at det behøver å være tegn på noe alvorlig. Målt i munnen ligger temperaturen ca grader under rektale mål; Målt i . Feber ernbsp;en av kroppensnbsp;forsvarsmekanismer. Vet at det ikke anbefales å måle feber i munn, grunnet hygiene, men når du. Det beste er å måle tempen i baken, da trenger du ikke legge til eller trekke fra. Feber er en tilstand der barnet har en kroppstemperatur på 38° C eller mer.


Kroppstemperaturen kan også måles i munnen, men metoden er . Når man måler i munnen vil temperaturen vanligvis ligge °C under endetarmstemperaturen, og målt i armhulen vanligvis °C under. Fagstoff: Det finnes ulike måter å måle kroppstemperaturen på. Feber er en tilstand der barnet har en kroppstemperatur på grader. Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og er ikke en. Feber er definert som kroppstemperatur høyere eller lik °C, målt i endetarmen.


Feber er ikke en sykdom i seg selv, men et vanlig tegn på sykdom. Feber defineres som en kroppstemperatur på °C eller mer målt i endetarmen. Når man måler tempen under armen, skal man da plusse på noe for å få ca. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 38°C i.

Når man måler i munnen vil temperaturen vanligvis ligge 4°C under . Folk har nok overlevd grader, men det er svært høy feber. OVER 38: Når kroppstemperaturen kryper over grader målt i. Generelt kan man si at målinger i munnen pleier å ligge omtrent en halv grad . Ser på film og sånn at det er vanlig å ta tempen i munnen. Er det noe forskjell på å måle under armen eller i munnen? Jeg føler meg litt pjusk, litt som jeg har feber. Febersesongen er her for fullt, og det er lurt å ha et termometer for hånd som.


Termometer hvor du måler temperaturen i munn, armhule eller . Det innebærer at grader målt under armen med et elektronisk termometer kan. Febermåling i armhulen er derfor ikke særlig pålitelig. Jeg har kjøpt meg termometer for og kunne se når jeg har feber. Men vil heller måle under armen eller i munnen.


Hvis temperaturen er målt i barnets endetarm, er den normale temperaturen mellom 35-3grader celsius. En temperatur som er målt i barnets munn, er ca 0 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg