mandag 8. februar 2016

Hvordan får man diabetes

En forutsetning for å få diabetes type er at bukspyttkjertelen i tillegg. Fysisk aktivitet har vist seg å ha en positiv effekt på hvordan kroppen . Er du i faresonen for å få diabetes type 2?

Ved å svare på ni spørsmål får du vite din statistiske risiko for å utvikle diabetes type de neste ti årene, og hva du bør . For å utvikle diabetes type må man være arvelig disponert, men overvekt og mangel på fysisk aktivitet er de. Har du fått diabetes type er det ofte nødvendig å få støtte og hjelp til å akseptere at du har fått en kronisk sykdom, slik at du kan komme i gang med god . Diabetes (sukkersyke) er en sykdom hvor blodets innhold av sukker (glukose) er økt.

Diabetes er en sykdom som de aller fleste har hørt om, men som man kanskje ikke vet så mye om. En norsk undersøkelse har slått fast at også arv spiller en vel så viktig faktor for å få denne typen diabetes. Ved type 2-diabetes, eller aldersdiabetes, produserer kroppen for lite insulin,. Type 1-diabetes er en insulin-mangel-tilstan og kroppen må få tilført insulin.


Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og sykdommer . I dag vet vi imidlertid at like mange voksne får sykdommen. Dersom man har en mor, far, søster eller bror med type 1-diabetes, er ens egen livstidsrisiko. Hvordan en bør mosjonere, avhenger av personlige forutsetninger.


Stadig flere voksne mennesker rammes av diabetes som kan forkorte livet med flere tiår.

Selv noen få kilo mindre kan gjøre en stor forskjell for helsen din. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om . Diabetes er en kronisk tilstand der kroppen ikke klarer å holde blodsukkeret nede på normalt nivå. Hvis du har diabetes, har du en tendens til å få for høyt blodsukker. Hvordan stiller leger diagnosen diabetes?


Du må også lære hvordan stress, sykdom og alkohol påvirker insulinbehovet. Ved diabetes mellitus type (ikke-insulinavhengig diabetes) virker ikke. Hvis du er arvelig disponert for å få diabetes type kan du redusere risikoen for.


Har du spørsmål om riktig legemiddelbruk, eller hvordan du tar godt vare på helsen? Av disse har 10har diabetes uten selv å vite om det. Diabetikere har også en tendens til å få fotsopp oftere enn andre.


Her finner du tips og råd om hvordan du kan leve bedre med diabetes. Alle slags typer folk utvikler diabetes viser ny kartlegging. Det kan få en betydning for hvordan de forskjellige gruppene skal behandles.


Diabetes mellitus - i dagligtale bare diabetes - vil si at man har forhøyet mengde av. I et tidlig stadium av diabetes type behøver man ikke oppleve noen. Kjennetegnet ved ubehandlet type diabetes er at man har både høyt.


Er blodsukkernivået eller høyere, vil man få diagnosen diabetes. Diabetes (sukkersyge) er en sygdom, hvor blodets indhold af sukker er øget ud over det normale. Således er risikoen for at få type 2-diabetes cirka procent hvis begge forældre har.


Type diabetes mellitus , som skyldes at det ikke produseres insulin i bukspyttkjertelen. Det har i senere tid blitt ført kampanjer for å få flest mulig til å teste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg