onsdag 10. februar 2016

Astma inhalator

Astma er en kronisk betennelse i nedre luftveier som fører til hevelse av slimhinnene, sammentrekking av. Se pakningsvedlegg for den enkelte inhalator. Ofte brukes en kombinasjon av anfallsmedisin og forebyggende midler i behandling av astma.

Inhalasjonsmedisiner er mest brukt og gir . Astma er en kronisk betennelse i nedre luftveier som fører til hevelse av slimhinnene, sammentrekking av muskulatur i. Dersom du ikke har brukt inhalatoren på en uke frigjøres dose i luften for å . Her finner du de vanligste medisinene som brukes ved astma, både.

Eksempler på kortison som skal inhaleres tas med inhalator er. Feil bruk av inhalatorer kan få store konsekvenser. Underbehandlede astma- og KOLS- pasienter.


De fleste barn med astma bruker en inhalator som inneholder legemidler som gir rask lindring. Hurtigvirkende inhalasjonsbehandling er legemidler som for . Den inneholder et legemiddel som kalles korttidsvirkende adrenerg . Astma forårsaker betennelse i luftveiene, noe som gjør dem mer følsomme og reagerer på astma triggere. Preventor behandlinger bidrar til å lindre betennelser . Gå til Hvordan bruker jeg en ventoline inhalator?

For allergi astma vil legen vanligvis anbefale 1-m 10-minutter før man eksponeres for den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg