torsdag 11. februar 2016

Tannfrembrudd baby

Poden sikler og griner – er det tenner på gang? Her får du svar på noen vanlige spørsmål om tannfrembrudd. Det første tegnet til tannfrembrudd kan være økt sikling.

Her kan du lese om tannfrembrud råd for ømme gommer og se hvilken rekkefølge melketenner vanligvis kommer. Barn får som regel sin første tann rundt seks måneders alder. Gode tannpleierutiner bør innarbeides allerede når den første tannen dukker opp.


Tannfrembrudd kan være ubehagelig og smertefullt og fører ofte til at barnet blir utilpass og grinete.

Barn pleier å få sine første tenner når de er rundt seks måneder gamle, men det kan variere. Noen barn har tenner allerede når de blir født, mens andre får sine . Babyen min skriker i smerter er jeg ganske sikker på. Siklet renner og har litt høy temp ( 3) Kan de ha så vondt av tenner? Gir dere Paracet til barn som får tenner? Foreldre › Baby › Babyhelse › Slik vokser melketenneneBufret24.


En baby begynner som regel å få tenner ved seks måneders alder. En baby får tenner nede først, og det er de to midterste tennene i . Utvikling av tennene begynner tidlig i svangerskapet.

Senere i svangerskapet starter dannelsen av de første varige tennene. Hva gjør dere da barna deres får tenner og har mye vondt og gråter i timer om natta? Er dere på rommet med det, eller tar du det opp igjen og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg