søndag 21. februar 2016

Betennelse i prostata

Vis animasjonBetennelse i prostata (prostatitis) er en betennelse i blærehalskjertelen (prostata). Betennelse i prostata rammer voksne menn. Når prostata blir betent, hovner kjertelen, blir øm og mykere i konsistensen.

Betennelsen kan også påvirke omgivelsene i omkringliggende vev – som for . Akutt prostatitt er plutselig oppstått betennelse i prostatakjertelen forårsaket av bakterier. Det er uklart om symptomene skriver seg fra prostata. Har vært hos urolog og fått diagnosen betennelse i prostata.

Har fåttAzitromax,tablett daglig i dager. For et år siden fikk jeg prostatabetennelse, og har ikke fungert normalt sexuelt etter dette. Har problemer med å få ereksjon og holde på denne. En betent prostata, også kalt prostatitt, rammer mange menn. Det kan forårsake ingen symptomer, eller det kan forårsake svært smertefulle de som noen ganger . De vanligste sykdommene som kan ramme prostata er forstørret prostata, betennelse i prostata og kreft.


Urinrøret leder fra blæren gjennom prostata og ut . Vannlatingsproblemer kan være symptom på kreft i prostata. Det kan være forårsaket av en bakteriell infeksjon, slik som E.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg