onsdag 3. februar 2016

Hva er lav blodprosent

Lav blodprosent - også kalt blodmangel - kan være tegn på alvorlig sykdom. Hva kan lav blodprosent si om pasientens helse? Du har altså fått beskjed om at blodprosenten og jernlagrene dine er lave, fått resultatet på blodprøvene dine, men lurer på hva det egentlig vil .

Anemi er blodmangel (lav blodprosent), eller mer presist for lite hemoglobin i blodet. Jernmangel er den vanligste årsaken til anemi, lav blodprosent. Men lav blodprosent kan også være det første tegn på sykdom som det kan og bør gjøres. Hva - betyr blodprosenten Hva - betyr jernlageret.


Jeg er i uke og har en hb på 1nå. For uker siden var den på 1 og da sa legen at det var litt lavt og ba meg ta jerntilskudd. Det er helt fin blodprosent Den skal være over 1til vanlig. Som gravid sier de at over er normalt.


Anemi kalles også lav blodprosent eller blodmangel og betyr at det er for lite hemoglobin i. Hemoglobinnivå, lavt hemoglobininnhold i blodet er tegn på anemi; MCV. Hva gjør du når samlivsbruddet havner i retten? Ved anemi (blodmangel, lav blodprosent) er det for lite hemoglobin i blodet.


Hva kan du gjøre selv for å unngå jernmangel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg