mandag 22. februar 2016

Lagunen

Stakkars deg, det er så vondt med skikkelig sår hals. Som hjelp mot vondt i halsen kan man varme litt melk med honning. Har dråkke MYE kakao nå, og det hjelper mot sår hals, og hofring hjelper mot hes stemme, men bare i noen minutter, da blir det 'tett' i halsen .

De fleste ayurvediske helseråd mot forkjølelse, hoste og sår hals dreier seg om. Det varme vannet vil sette ekstra gang i detoksifiseringen av magetarmsystemet og hjelpe til med å bli kvitt gammle oppsamlede toksiner. Vi har samlet våre beste råd for lindring av vond hals.


Gode råd mot vond hals; Når bør du kontakte lege?

Du må prøve deg frem og finne ut hva som virker for deg. Høy feber, frysninger, muskelsmerter, tretthet, tett nese, sår hals og hoste. Ja jeg har bedt legekontoret om å be legen kontakte meg. Etter at man har blitt smittet så går det 2-dager før sår hals, tretthet og. Drug Administration, kan følgende si noe om hva som er hva:.


Honning er en naturlig antibiotika som hjelper mot infeksjon, samtidig som den lindrer vondt i halsen. Dersom man spiser dem kokt, hjelper dette mot sår hals og styrker immunforsvaret. Hva er det som forårsaker ringing i ørene?


Kom gjerne med tips om hva jeg kan ha på ukas tips!

Har du et tips om noe som kan hjelpe mot sår hals? Jeg har sår hals, jeg hoster så jeg kaster opp, og MÅ ha noe som lindrer og roer. Paracetamol + ibuprofen hjelper mot vond hals i hvert fall.


I Laguneområdet finner du over 1virksomheter. Med over motebutikker er Lagunen Storsenter det desidert største motehuset i Bergensregionen! Lagunen Storsenter er et kjøpesenter i bydelen Fana i Bergen. Egon på Lagunen er en del av kjøpesenteret Lagunen, men lever sitt eget liv med åpningstider ut over senterets. Egon Lagunen er som en kjenner Egon fra . Vi kan dessverre ikke kan ta imot bestilling, endring eller avbestilling på epost.


Laguneveien 1; Bergen; Telefon 22; Åpningstider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg