torsdag 18. februar 2016

Magesmerter luft

I noen situasjoner kan luft som du ikke kan slippe ut, forårsake intense, kortvarige magesmerter. Selv om du ikke kan stanse gassproduksjonen, finnes det tiltak . Som regel er magesmerter ufarlig, men har du flere symptomer bør du oppsøke.

Luft kan være fryktelig vondt, men er ikke farlig i seg selv. Magesmerter er vanlige, og som regel ufarlige. Men ved kraftige og nyoppståtte smerter, bør man raskt oppsøke lege.


Plages du av mye luft i magen, bør du holde deg unna denne maten.

Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), gallesten. Selve utspilingen gjør vondt - også selv om det bare er luft. Vi har alle opplevd å plages med luft i magen fra tid til annen, men for. Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte.


Kan skyldes diafragmairritasjon på samme side (luft, blo inflammasjon). Trenger du kjerringrå tips og hjelp om luft i magen, magesmerter og mageknip, luftsmerter, oppblåsthet eller oppblåst mage, . Hva skyldes forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen – og hvordan unngå det. Magesmerter som varer i mere enn fire-seks uker kalles kroniske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg