fredag 26. februar 2016

Røde øyne kjerringråd

Alle vil vi ha et freshe øyne og et våkent blikk, men mange sliter med øyne som er både røde, tørre og hovne. Jeg skriver fordi jeg har vært plaget med røde øyne i lang ti noen år og nå er jeg ganske fortvilt. Det blir litt lang skriveri her,men jeg må .

Røde øyne er slett ikke behagelig, og det er som regel svært lite hyggelig for personen som får det. Hovne røde øyne kan komme av at kroppen har for avfallstoffer i seg. En innsender sier at hun unngår å spise veldig salt mat før hun legger seg. Rød rundt øynene; Væske fra øyet; Følelse av å ha rusk på øyet; Hovenhet; Stivt puss. Har brukt det kjerringrådet sjøl flere ganger, med god effekt.


Har du rennende øyne når det blåser eller er kaldt? Her er et lite tips som kan hjelpe mot rennende øyne. Har siden begynnelsen av juni slitt med øyeplager i form av røde, sviende og lysskye øyne.


Røde øyne er et vanlig fenomen og noe alle opplever fra tid til annen. Røde øyne oppstår fordi blodårene i øyet utvider seg. Tørre øyne er beskrevet som den nye folkesykdommen, og stadig flere rammes.


Heldigvis finnes det noen enkle tips for deg som vil unngå tørre . Finnes det noe middel mot det eller har dere noen gode gamle kjerringråd?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg