fredag 19. februar 2016

Øreverk behandling

Symptomer på ørebetennelse; Behandling av ørebetennelse med medisiner; Hva vil skje videre? De vanligste symptomene er øreverk og feber. Bruk av antibiotika ved ørebetennelse er omdiskutert, og vil som regel ikke hjelpe.

De fleste tilfeller skyldes virus, og antibiotika . Ytre ørebetennelse kan være vanskelig å behandle. Kraftig ørebetennelse kan gi kraftig øreverk. Hun vil undersøke trommehinnen og vurdere hva slags behandling som er aktuell.

En akutt mellomørebetennelse går som regel over av seg selv, av er bedre i løpet av et par dager uten behandling. Diagnostikk; Behandling; Prognose; Vil du vite mer? Antibiotika er viktige og effektive medisiner i behandling av infeksjoner som . Dette går som oftest over av seg selv, men det kan også bli aktuelt med behandling hvis plagene vedvarer. Vi har kort ventetid hos våre spesialister.


Behandling: Smerter er hovedproblemet med denne tilstanden, og man bør gi smertestillende midler (f.eks paracetamol). Rengjørende behandling med sug og skylling av øret. Ved behandling av ekstern otitt rensker legen øret ved hjelp av utsuging eller skylling. Gå til Behandling hjemme - Det finnes flere tiltak du kan ta hjemme for å redusere øreverk. Disse inkluderer: legge en kald vaskeklut på øret; unngå å bli . Dette er et vanlig problem blant barn øre, selv om noen voksne kan også lider av øreverk.


Hvis øresmerter er alvorlig og hvis behandlingen blir forsinket, kan det . Mange med kronisk ørebetennelse, øreverk eller andre smerter i ørene, også såkalte ørebarn søker homeopatisk for behandling av øresmertene. Den er stort sett ufarlig og det er kun et mindretall som har behov for behandling med antibiotika. Osteopatiske teknikker ble mye brukt i behandling av øreverk i USA på begynnelsen av 1900-tallet, der osteopatene også er leger. Smerter i ett eller begge ører kan oppstå av mange grunner, noen ikke relatert . Antibiotika er ikke alltid nødvendig eller effektiv behandling ved ørebetennelse.


Vanligvis vil ørebetennelsen være over på 2-dager. Skrevet av Susanne Kamu, Skandinavisk Smådjursklinik 14.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg