torsdag 4. februar 2016

Sminkespeil

Se vårt sortiment av svært rimelige sminkespeil! Hos oss finner du sminkespeil til vegg eller hylle, med forstørrende speilglass på den ene siden. Om du foretrekker lommespeil eller ett større sminkespeil til sminkebordet, vi har speil fra; Mille Moi, Simplehuman, Flo .

Stort utvalg: Speil og sminkespeil med lys. Vi har en rekke produkter innen baderomsbelysning som gjør ditt bad vakkert. Smedbo Outline SMINKESPEIL FK484E frittstående med LED-belysning 5x forstørrelse. Smedbo Outline SMINKESPEIL PÅ ARM VEGGMONTERT FK43x .

Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Vi har baderomsbelysning til alle formål. Badet er en av de viktigeste rommene i huset for mange, både . Sminkespeil - Skjønnhet Helse på CDON.


Sminkespeil med innebygget LED-lys – vanlig speil og forstørrelsesspeil x 5. Få det perfekte lyset – uansett hvor du sminker deg! Sammenleggbart speil til å henge på vegg. Speil på begge sider, den ene siden forstørrer kraftig opp. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x .

To nødvendigheter har nå samlet seg i ett produkt: Nødlader med sminkespeil - Perfekt til en kveld på byen! Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt sminkespeilet mitt. Svaret er at jeg og kjæresten min har laget dette selv med deler fra IKEA . Festes med sugekopper, enten på fliser, ditt ordinære speil, eller andre glatte overflater.


Festes med sugekopper, enten på fliser, ditt ordinære speil, eller andre glatte overflater. Produktkategorier Trening og velvære Sminkespeil med lys. Solid sminkespeil i chrome med hvite LED lys fra Medisana.


Sminkespeilene fra simplehuman har sensor som gjør at det lyser opp automatisk når du plasserer ansiktet foran. Kim Kardashians bestekompis står bak oppfinnelsen. Elegant sminkespeil opplyst av LED-pærer. Perfekt å ha i veska eller i sminkepungen!


Dette hendige speilet kan du ta frem på kontoret, i bilen, på fest, reise . Norges største nettbutikk innen sminke, hudpleie, parfyme og skjønnhet. Varenummer: SMINKESPEIL Kategori: Kun for medlemmer Stikkord: lommespeil, sminke, sminkespeil, speil. Beskrivelse; Tilleggsinformasjon; Omtaler (0) . Er sugekopper på baksiden slik du enkelt kan feste det på andre glatte flater. Perfekt å ha på badet på ditt vanlige speil.


En fin og skarp pinsett laget i metall med trykk på begge sider. Har lest at det beste er om lyset har dimmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg