fredag 12. februar 2016

Kjerringråd mot vondt i halsen

Vondt i halsen kan være så ille at man får problemer med å svelge. Man kan til og med få feber og hoste av det. Her er det en del tips og kjerringråd mot vondt i .

SÅR HALS: En ny studie viser at aspirin oppløst i vann er en effektiv kur. En ny studie viser at den mest effektive kuren mot sår hals er de . Fra chili til iskaldt bad: Det er mye som kan forebygge og lindre sår hals. Kanskje noen av disse tipsene kan hjelpe deg?

Kjenner du at en influensa er på vei, har sår hals eller er forkjølet, kan du forsøke disse. KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals. Her er fire tips for å lindre eller bli kvitt vondt i halsen. Som hjelp mot vondt i halsen kan man varme litt melk med honning.


Medlem; Pip; 24473Innlegg: Skrevet January 20- 19:34. Jeg har hostet i mange dager og har så vondt i halsen nå. Sår hals kan være det første tegnet på en forkjølelse, og tilstanden vil vanligvis gå over på.


Hva er noen gode kjerringråd mot forkjølelse? Jeg våknet tidlig i morges med utrolig vondt i halsen når jeg svelger, bare på venstre side.

Gjør også vondt i venstre øre når jeg svelger. Væska når en spærre og blir kasta opp igjen. Har noen no råd mot sår hals når man ikke klarer å svelge?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg