fredag 12. februar 2016

Multippel sklerose behandling

Det finnes et stort antall muligheter i behandlingen av MS. Ingen metoder er fullgode, og behandlingsopplegget må tilpasses den enkelte pasient. Sykdomsmodifiserende behandling (DMTs): medisiner som bremser progresjonen av MS slik at pasientene får færre attakker og mindre funksjonstap over tid.

Det foregår mye forskning på behandling av MS, og man forsøker hele tiden å finne nye og bedre medisiner. I tillegg til de medisinene som er omtalt her, er en . Et helt nytt medikament ved multippel sklerose (MS) er nå godkjent i. Lemtrada, men har ikke deltatt i studier. Det finnes ingen kjent behandling som kan kurere eller hindre MS. Kristian Evertsen (32) er oppgitt og frustrert over manglende MS-behandling fra norsk helsevesen.


Multippel sklerose (MS) er en sykdom som rammer nerveceller. Det finnes behandling som kan bremse utvikling av multippel sklerose. STAMCELLEBEHANDLING MOT MS: – Medisinen får stamcellene ut i blodet, før vi henter stamcellene ut, gir cellegift, før vi fører stamcellene . Den år gamle norske kvinnen betalte en million kroner av egen lomme for MS-behandling i Tel Aviv.


Det kan oppleves som skremmende å få diagnosen multippel sklerose (MS), men det finnes behandling som kan bremse sykdommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg