fredag 19. februar 2016

Psoriasis i ansiktet

Mest typisk angripes strekkesidene på albuer og knær, samt på ryggen. Sykdommen svinger i intensitet, og man kan ha . Psoriasis på følsomme, men ikke-fleksurale områder (slik som ansiktet) kan ligne på .

Psoriasis i hodebunnen kan forveksles med flass (seborroisk eksem). Av og til kan psoriasis fra hodebunn spre seg til ansiktet og huden nær hodebunn, men . Psoriasis er en kronisk hudsykdom med skjellende utslett. Til ansiktet brukes fortrinnsvis milde svake kortisonpreparater (Gruppe 1-2).

Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet. Psoriasis: Kronisk hudsykdom som ofte gir utslett i nesefuren, rundt øyenbrynene og . Man skal ikke bruke de sterkeste steroidkremene i ansiktet. Jeg er en kvinne på år som fikk psoriasis for år siden. Psoriasis er en kronisk, tilbakevendende hudsykdom som slår forskjellig ut fra person til person. Ved psoriasis er det ofte også sår i ansiktet.


Jeg har vært hos min lege grunnet et rødt utslett i ansiktet som. Kaker i hodebunnen som du beskriver er mer vanlig ved psoriasis enn seborre . Psoriasis i hårbotten kan vara svår att skilja från bl.

Ibland kan psoriasis från hårbotten sprida sig till ansiktet på huden nära . Så ett bilde på en side som viste et ansikt med psoriasis, det lignet mitt utslett veldig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg