tirsdag 16. februar 2016

Katteallergi symptomer

Hver tiende nordmann er allergisk mot katter, noe som betyr at katteallergi er den. Symptomer på katteallergi er de samme som for hundeallergi og annen . Rennende nese, tett nese, nysing og at det klør i nesen og øynene er vanlige symptomer ved allergi mot pollen eller pelsdyr.

BufretAllergi mot katt er veldig vanlig og viser seg oftest allerede i barndommen eller tidlig i tenårene. Miljøfaktorer kan også føre til at allergi utvikler seg senere i livet. Allergi overfor kjæledyr skyldes at man blir overfølsom for proteiner i. Hva er det ved katten som gjør at du utvikler allergi?

Vanlige symptomer på allergi er ofte kløende og rennende øyne og nese, irritasjon i . Men i seg selv, uten symptomer som bekrefter diagnosen, har han slett ikke allergi mot katt bare fordi om han har utslag på slike prøver. Jeg kommer til å ta flere forhåndsregler nå som jeg har fått bekreftet min allergi. Mange nordmenn går rundt med katteallergi. Mange opplever dessuten ingen symptomer med sibirkatten. LES OGSÅ: Er det allergi eller forkjølelse?


Symptomene er rennende nese, nysing, kløende og rennende øyne, man blir veldig sliten, og man . Det går imidlertid an å ha en positiv test uten at man opplever symptomer på allergi. Det er ikke mulig å teste ut på forhånd .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg