fredag 26. august 2016

Baby utslett i ansiktet

Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går. Ved behov kan fet flass i hodebunnen fjernes ved å smøre inn babyolje eller annen.

Brennkopper kommer oftest i ansikt, hodebunn og på hender. Denne kremen har vært super for min sønn som fikk utslett når han var på samme alder som din baby. Utslett i ansiktet på mnder gammel baby, vil ha det bort fort.


Baby › Helse › Stell av barnetBufretLignendeOfte er utslettet sterkest i ansiktet, og huden blir gjerne flammet.

Seborreisk eksem hos nyfødte er vanlig den første måneden av livet. Det ses som røde og flassende områder i huden. Det er vanligst i ansiktet, hodebunnen og . Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud? Babyolje kan dessuten brukes både i badevannet og etter bading. De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger.


Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen. Min datter på mnhar i de siste dagene utviklet et eksemliknende utslett i ansiktet,på halsen,litt nedover mot bringen og bakover mot . Min lille på snarttre uker har fått masse prikker i ansiktet som ligner urovekkende på.

Det er hormonutslett, og veldig mange babyer får dette. For eksempel ansiktet, på halsen, på skuldrene og i hudfurer som albue. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et eksem.


Etter en halv til to dager kommer utslettet som ofte er tydelig med hissig rød farge i ansiktet, men med påfallende blekhet rundt munnen. Dette er en oversikt over noen vanlige utslett og hudforandringer som kan opp- stå hos små. Nesten alle barn er utsatt for utslett i ansiktet og andre områder av kroppen. Sønnen min på får ikke utslett, men veldig tørr hud.


Ansiktet blir diffust rødt, spesielt på kinnene. Utslettet varer i ca uke, erstattes med postinfl. Tenåringer og voksne: Utslettet kan fremdeles være tilstede i albuebøyer og knehaser. I tillegg er det ofte også utslett i ansikt, på bryst, hender og andre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg