torsdag 11. august 2016

Europeisk helsetrygdkort bestilling

Du kan bestille Europeisk helsetrygdkort ved å logge inn med MinID. Vær oppmerksom på at du som har D-nummer ikke kan bestille kortet på nettet. Ja, hvis du skal være sikret helsehjelp på utenlandsferien. Vi forteller deg hvordan du bestiller det.


Alle privatpersoner bestiller Europeisk helsetrygdkort . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Husk å bestille Europeisk helsetrygdkort på nettet.

Europeisk helsetrygdkort er et plastkort på størrelse med et vanlig bankkort. E1fra Norge, bestille Europeisk helsetrygdkort fra HELFO selv om de ikke er . Europeisk helsetrygdkort kan du bestille på en av følgende måter:. Mer informasjon og bestilling av Europeisk helsetrygdkort: . For mer utfyllende informasjon om kortet og bestilling av kort,se HELFOs . Europeisk helsetrygdkort gir rett til helsetjenester når du oppholder deg midlertidig i et annet.

Europeisk helsetrygdkort kan bestilles på en av følgende måter:. Men når du drar på ferie i Europa, kan Europeisk helsetrygdkort være nok. Kortet er gratis og du bestiller det på internett eller på telefon. Uten Europeisk helsetrygdkort eller reiseforsikring kan du risikere å måtte legge.


Kortet kommer i posten innen ti dager etter bestilling, på din . Europeisk helsetrygdkort dokumenterer at du har rett til å få dekket utgifter til. Det tar opptil ti dager fra du bestiller Europeisk helsetrygdkort fra HELFO til det . Er du usikker på om du har rett på Europeisk helsetrygdkort kan du ta kontakt. Du kan bestille det Europeiske helsetrygdkortet ved å klikke på . Hvordan bestiller jeg europeisk helsetrygdkort? Europeisk helsetrygdkort kan du bestille på en av følgende måter: Ved å fylle ut et skjema på Nav. Når du drar på ferie i Europa, bør du ha med deg Europeisk helsetrygdkort.


Kortet bestiller du på internett eller på telefon. Dersom du ikkje har anledning til å bestille kortet på helsenorge. Sommeren står for døra, billettene er kjøpt og kofferten skal pakkes. Men husket du å bestille kortet som hjelper deg ved sykdom eller ulykke?


Påmeldingen er bindende ved mottatt bekreftelse på bestilling. Europeisk helsetrygdkort dokumenterer at du har rett til å få dekket utgifter til nødvendig . I tillegg til å ha en gyldig reiseforsikring når du skal på ferie, bør alle som skal på til et EØS-land i sommer bestille og ta med Europeisk helsetrygdkort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg