onsdag 24. august 2016

Nakke smerter

Nakkesmerter forekommer hos 30- av den voksne befolkning i løpet av et år; Det er anslått at av befolkningen oppsøker lege med nakkelidelse som . Nakkesmerter og kink i nakken oppstår gjerne akutt. Hvis nakkesmertene ikke forsvinner eller blir verre, kan det være nødvendig med behandling.

Nakkesmerter er et utbredt problem og gir ofte tilleggsplager som hodepine, migrene, svimmelhet eller symptomer som smerter og nummenhet ut i armene. Det er nakkesmerter og skader av grad og som er mest vanlig. Nakkesmerter kan oppstå akutt (”kink i nakken”), eller være et mer vedvarende problem.


Nakkesmerter - noe som rammer svært mange nordmenn.

Trim og aktivitet er det viktigste for å forebygge. Alle artikler og legesvar om nakkesmerter. Her har vi samlet alt innhold om nakkesmerter for deg. Reseptfritt og gratis: Her får du gode råd og videoinstruksjon i hvordan du kan behandle og forebygge nakkesmerter og hodepine. Lenger ned i artikkelen finner du også trening og øvelser som tar sikte på å forebygge, lindre og motvirke vondt i nakken og nakkesmerter.


Nakkelidelser, nakkesmerter, hodepine, svimmelhet, muskelstivhet, muskelsmerter og tretthet. Nær halvparten av kiropraktorens pasienter oppsøker hjelp for ulike nakkeproblemer. Nakkens funksjoner er kompliserte og spiller en helt sentral .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg