tirsdag 23. august 2016

Gratis gravid

BabyBox er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre fra Apotek1. Innholdet i pakken er utviklet og sammensatt av Apotekog eksperter innen . Når jeg ble gravid første gang i 20var det stor stas, vi fikk en slik gratis boks, med nr to i 20var det flere, i 20var jeg ikke frisk nok til det .

Dersom du er gravid eller allerede har en liten baby i hus, kan du få en gratis bleiebøtte fra Barnas Hus. Ulempen er at du må hente den selv i en av kjedens . Oversikt over ulike gratis babypakker, startpakker og gratis produkter til babyer og barn. Gravide og småbarnsforeldre står ovenfor en jungel av bleiemerker, .

Hos Apotek får du en gratis babypakke som vi kaller Baby Box. Den kan du bestille her og hente på ditt nærmeste Apotek fra og med måneder før termin til . Det er jo slik at kontroller skal være gratis når en er gravid. Bestill gratis vareprøver og velkomstpakker til baby og barn. I år har finske gravide fått tildelt en gratis mødrepakke fra staten. Gravid og usikker på hva du skal kjøpe til babyen kommer?


Som gravid arbeidstaker har du særskilt oppsigelsesvern, se pkt 1. Svangerskapsboken Gravid får du gratis hos Vitus Apotek. Her finner du mye god informasjon om graviditeten - uke for uke, og også nok plass til dine egne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg