tirsdag 16. august 2016

Brennkopper symptomer barn

Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden forårsaket av bakterier. Brennkopper er mest vanlig hos spedbarn og småbarn, men tilstanden kan forekomme i alle aldersgrupper. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler .

Symptomer på brennkopper; Behandling av brennkopper; Forebygge smitte av brennkopper; Hva. Dette er langt sjeldnere og rammer hovedsakelig spedbarn. Brennkopper rammer oftest barn, og er veldig smittsomt når man har fuktige.


Ved brennkopper får barnet gjerne blemmer i ansiktet, på hendene og på armer og ben.

Brennkopper (impetigo) er overflatiske hudinfeksjoner som vanligvis er forårsaket av. Om brennkopper; Smittemåte; Inkubasjonstid; Symptomer og forløp. Lite smittsomt blant voksne, moderat smittsomt blant barn og svært . De første symptomene er et rødt område eller sår med blemmer. Barnet må holdes hjemme til brennkoppene er under kontroll, slik at smitte ikke spres til andre . Brennkopper (impetigo) er væskefylte blemmer eller sår i huden som skyldes infeksjon med bakterier. Brennkopper smitter lett og barn bør holdes . Brennkopper begynner som regel med at det går betennelse i en liten rift, men barnet kan også få brennkopper uten å ha sår og rifter i forveien.


Brennkopper er en ufarlig men svært smittsom bakteriell infeksjon i de øvre lag av huden. Den rammer mange barn i småbarnsalderen og kan spre seg særlig raskt hos personer som har atopisk eksem. De som steller barn med brennkopper er også spesielt utsatt for smitte og bør være nøye med håndhygienen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg