torsdag 11. august 2016

Tørre slimhinner

I tillegg til tørre slimhinner i munn, øyne og skjede er trettheten typisk ved en kronisk betennelsestilstand som når kroppens immunforsvar . Tørre slimhinner i og rundt skjeden er mest vanlig etter overgangsalderen og omtrent halvparten av 60-årige kvinner plages med tørr skjede. Dersom du har muskelsmerter og samtidig har tørre slimhinner.

Behandling av tørr hud og utslett; Ved tørrhet i hals og luftrør vil drikke (gjerne vann) og . Hovedplagene ved Sjøgrens syndrom er tørr munn og tørre øyne. Dette fører til tørre øyne og tørre slimhinner, noe som er de dominerende symptomene. Når skjeden ikke er tilstrekkelig fuktig og smurt, kan den føles tørr og irritert.

Denne tilstanden, tørrhet i skjeden, kan medføre at daglige aktiviteter blir . Det finnes ulike måter å behandle tørre slimhinner på. Lokal østrogenbehandling har god effekt på tørre slimhinner i underlivet, motvirker sårhet og tørrhet, samt forebygger urinlekkasje og urinveisinfeksjoner. Resultatet er tørre slimhinner, slik som tørre øyne, tørr munn og underlivsplager. Tørre slimhinner i, og rundt, skjeden er svært vanleg og kjem i hovudsak av minka produksjon av kjønnshormonet østrogen.


Mange kvinner er plaget av tørre slimhinner og lider i stillhet, men det er hjelp å få. Les dette innlegget og bli klokere på hvordan du kan få det bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg