mandag 29. august 2016

Smerter i leggen og foten

Det gjelder smerter i bena, i leggen og foten. Hver ”ri” starter nesten umerkelig i foten og bygger seg gradvis opp og forplaner seg til . Fotsmerter kan stamme fra ryggen eller andre ledd - og omvendt.

Plagene kan variere fra spreng i leggen og økt tretthet i fot og legg til smerter i fot, legg og . Totalt er det elleve muskler i leggen der senen passerer ankelen på sin vei ut i foten. Det mest typiske tegn på en senebetennelse er at det oppstår smerter i . Mortons nevrom (gir elektriske smerter i mellom tærne, foran på foten).

Smerte eller kramper kan begynne i leggen, og i likhet med hevelse, kan stråle oppover til kneet eller låret eller ned til ankelen og foten. Dyp venetrombose er blodproppdannelse i venene i leggen, låret, bekkenet samt arm-. Dersom du blir akutt hoven og har smerter i kun det ene benet eller ene . Sykdom i disse delene av åretreet gir smerter i muskulaturen ved gange på grunn av for. Smertene begynner ofte i leggene, men kan også starte i setet og . Smerter ned i foten kan variere ifra en dyp verkende smerte til elektriske . Se godt på de superpopulære tøyskoene helt fremst på dette bildet.


De har fått flere ortopeder til å advare ungdommen. Smerter i leggen kan faktisk være tegn på at du har fått en type blodpropp som oppstår i dype blodårer i leggmusklene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg