onsdag 24. august 2016

Psoriasis kløe

Det finnes ulike typer psoriasis, men visse typer er vanligere enn andre. Kløe og flass kan forekomme i hodebunnen, spesielt bak ørene og i den ytre . Psoriasis er en betennelse i huden som kan gi utslett over store deler av kroppen. Hos de fleste er det noe kløe, men kun 10- opplever kraftig kløe. BufretFor dager siden - Psoriasis er en kronisk hudsykdom som vises som eksem med røde,.


Bortsett fra kløe, har man som regel ingen symptomer utover utslettet. Dette er den vanligste formen for psoriasis som ca har. Plakkene er tydelig avgrensede flekker med rød hud dekket av tykt, hvitt forhøyet flass.


FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men ikke all kløe. Andre steder som kan rammes av psoriasis er hodebunn, ører, . Hvis du ønsker å forbedre symptomene, er det derfor veldig viktig at du prøver å roe ned irritasjonen som gir deg behov for å klø. Psoriasis er en hudsykdom som gir utslett som oftest er flekkvis fordelt på kroppen.


Man antar at 2- av befolkningen har psoriasis. En del personer med psoriasis er plaget av kløe, ømhet og smerter i huden. For mange er nok likevel psoriasis mest kosmetisk skjemmende, . Psoriasis er en kronisk hudsykdom med skjellende utslett.

Kortison demper betennelser og lindrer kløe og ubehag. Psoriasis kan i prinsippet ramme alle aldersgrupper, men forekommer spesielt i aldersgruppen 15-år. Psoriasis kommer fra det greske psora som betyr kløe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg