mandag 8. august 2016

Magevirus varighet

Et magevirus, også kjent som gastroenteritt og magen influensa, er et virus som påvirker magen og tarmene. Selv om ikke et influensavirus, er et magevirus en . Diaré - er det omgangssyke eller noe annet?

Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber. Typisk for akutt mage-og tarminfeksjon er oppkast, diare, magesmerter og feber. Nøyaktig hvilken bakterie, virus eller parasitt som er årsaken til . Og etter all sannsynlighet ikke den siste heller.

I den siste halvtimen har du kjent deg litt ubestemmelig uvel . En mage-tarminfeksjon er typisk en betennelse i tarmene. Den skyldes at du er smittet med eller har inntatt mat eller drikke, som har inneholdt. Smitter kollegaen mest før eller etter at hun har fått influensa og omgangssyke? Noen yrkesgrupper bør være hjemme to døgn etter at de er . Når det er snakk om magevirus, så er det ikke vanlig omgangssyke lenger.


Det er ikke uvanlig at barnet får feber ved virus, og sykdommen . Millioner av mennesker verden over opplever magen virus hvert år. Ingen er immun mot å få en mage virus, det kan påvirke noen, fra babyer til eldre.

Har blitt rammet i dag, og har eksamen om dager. Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmene og er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Omgangssyke er som navnet sier svært smittsomt og ofte ser en . Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt. For å unngå smitte av omgangssyken er det viktig med god håndhygiene.


Hva skal man spise og drikke når alt uansett kommer i retur? Et magevirus i Småbarn Mage virus oppstår ofte i barndommen og er normalt ikke en grunn til bekymring. Det er mange forskjellige årsaker til magevirus, . En som mener kvalme og omgangssyke er det verste som finnes, har send inn noen tips som kanskje kan være til hjelp. I går kveld tinte jeg opp en gryterett som hadde ligget i fryseren en stund.


Jeg var i tillegg litt treig med å spise . Det finnes flere forskjellige virus som kan gi diaré og oppkast. Noen virus gir først og fremst kvalme og oppkast, andre gir hovedsakelig diarè. Hos barn med akutt diaré kan yoghurt korte ned varigheten og redusere antallet tømminger av diaré. Uttørking (dehydrering) Som oftest er omgangssyke mer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg