torsdag 11. august 2016

Neglene

Neglesopp på føttene er et vanlig problem som forverres etter hvert som man blir eldre. Sykdommen er smittsom, og starter i én negl, og sprer . Helse › Helseguiden › Neglene avslører helsen dinBufret3.

NEGLENE: Har du negler som er hvite, blå, sprukne eller ruglete? Både menn og kvinner gjør sitt beste for at neglene skal se rene og sunne ut. Men negler er ikke bare der for utseendes skyl de kan også lære deg mye om din . Negler er harde plater på finger- og tåtuppene (ytterfalangene) som dannes av det samme proteinet som danner håret, keratin. NO: Visste du at neglenes farge og fasong, samt endringer som riller og flekker faktisk kan si noe om tilstanden i kroppen din? Hvite prikker, gule og fortyknede negler, striper, søkk og tynne skjøre negler kan kanskje si mer om helsa di enn du tror, men vet du egentlig . EN AV MANGE MYTER: At de hvite flekkene på neglene skyldes kalsium-mangel stemmer ikke.


Kan skje vet du hvordan neglene skal lakkes nå, men hvordan neglene dine ser ut under lakken kan fortelle mye om helsetilstanden din. En enkel måte å sjekke om du er sunn og frisk på. HELSE I NEGLENE: Ta vare på neglene dine, de kan gi deg nyttig . Visste du at neglene dine kan avsløre mye om helsen din?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg