tirsdag 16. august 2016

Gravid sure oppstøt

Sure oppstøt er særlig vanlig hos gravide, spesielt i siste del av svangerskapet. Dette skyldes at en stadig større livmor presser mageinnholdet oppover, noe . De fleste gravide har kjent følelsen av sure oppstøt og halsbrann når magen presser på.

Her får du jordmors beste råd mot plagene. Flere som sliter med dette når de har kommer et stykke ut i svangerskapet? Jeg våkner hver natt av plagsomme oppstøt og halsbrann- kjennes . Er gravid i uke og sterkt plaget av halsbrann og sure oppstøt - har hyperemesis gravidarum og har fått esucos .

Men sure oppstøt kan også være et tegn på graviditet. Lukkemusklene blir slappere enn normalt allerede . Cirka halvparten av alle gravide kvinner plages av halsbrann og sure oppstøt – magesyrerefluks. Halsbrann skyldes at surt mageinnhold kommer opp i . Mange gravide er plaget med sure oppstøt, som oftest litt mer utover i graviditeten. De fleste greier seg med enkle rå og trøsten er at det går over når babyen er . Nå kjenner du antagelig bevegelsene utenpå magen fra den lille som nå er ca. I løpet av de ukene du er gravi går kroppen din gjennom store forandringer.


Mange gravide plages med sure oppstøt og halsbrann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg