fredag 11. august 2017

Apotek 1 intranett

For å få til dette og opprettholde et høyt faglig nivå i apotekene, bruker vi betydelige. Har apoteket varen på lager, er leveransen klar for henting i løpet av et par timer. I Apotek har vi en kultur som setter kompetanse og det å dele kunnskap i høysetet.

Få gode råd og handle enkelt og trygt på nett hos Apotek Norges største nettapotek. Se utvalget i nettbutikken eller finn det nærmeste av våre over 335 . Apotekinfo ligger innenfor Norsk Apoteknett, og datasikkerheten er på samme . Slemdalsveien Postboks 50Majorstuen, 03Oslo Tlf: +47 .

Apokjeden åpner det første Apotek 1: Apotek Manglerud i Oslo. Fagnytt - Nyhetsbrev til ansatte via intranettet. På hvert av våre apotek er vår ambisjon å være best for våre kunder. Apotek sin ambisjon er å leve opp til slagordet ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle kundemøtene.


Det betyr at Apotek må ha kunnskapsrike medarbeidere . Apotek er Norges største apotek-kjede, med over 30medarbeidere fordelt. Apotek– kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Oppsett og drift av intranett og eksterne nettsider for Sykehuset Buskerud.


Apoteket i Megabygget har eksistert siden 199 men ble et Apotek først i 2001. Apotek tar på alvor gjennom eget intranett . Apotek med nytt storkonsept-apotek i Sarpsborg Apoteket har gått fra å være et sted hvor du hentet resepten din, til å bli et sted hvor du får helhetlig rådgivning . Del på Facebook Del på Twitter Tips en venn. Del på Facebook Del på Twitter Tips en venn . Velkommen til Apotek Buskerud Storsenter, et apotek i Norges største apotekkjede. Uansett hvilket Aptotek du besøker, så skal kundeopplevelsen være den samme gode.


Velkommen til en hyggelig handel hos Apotek 1. Oppsett og drift av intranett og eksterne . Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din . Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen . På ApotekHjorten finner du i tillegg til våre legemidler et spennende selvvalg med utvalgte produkter som dekker ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg