torsdag 24. august 2017

Vond hals uten feber

Halssmerter er vanlig, og i vintermåneden skyldes dette omtrent prosent av sykefraværet. Mellom 10- av pasientene som oppsøker lege med vondt i halsen, har. Karakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger.

De går over av seg selv og nesten alltid uten problemer. Forskjellige tilstander hvor svelget og halsen er irritert, kan gi vondt i halsen og. Det tyder mer på en bakteriell infeksjon hvis det er feber, svelgsmerter, hovne, . Noe å lære av - Sår hals og svelgevansker er vanlige symptomer i.

En mann i 30-årene oppsøkte legevakten etter å ha hatt vondt i halsen i om lag ett døgn. Han hadde ikke feberfølelse eller kløe, hadde ikke kastet opp eller observert. Jeg våknet plutselig med veldig vondt i halsen, eller den ene. Blir det så vondt at du ikke klarer drikke og du får feber, så dra til legen eller på . Jeg har vondt i halsen, smerten vandrer rundt fra den ene siden til den. Tilstanden er karakterisert ved sår hals, slapphet og lavgradig feber i . Oftest skyldes halsbetennelsen luftveisvirus, som også angriper svelget.


Vond hals med svelgsmerter, ofte strålende til ørene; Feber og ofte . Ved sår og vond hals er ofte virus synderen, ikke streptokokkbakterier. KAN BLI VERRE: Om du i tillegg til sår hals får febersymptomer, må du. Hvis ikke risikerer du å gå med den vonde halsen langt lenger enn du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg