torsdag 24. august 2017

Smerter i øret

Smerter i øret kan stamme fra øregangen eller mellomøret. Pass på så du ikke blir gående med vondt i øret over lengre ti ta heller kontakt med en kliniker og få diagnostisert årsaken til smerten – på denne måten får du . Jeg er en kvinne på år som de siste 3-ukene har hatt smerter i venstre øre.

Noen ganger en brennende følelse, og at huden på kinnet . Hvis barnet har smerter i øret og feber, er det viktig å kontakte en lege, sier seksjonsoverlege Tore Abrahamsen ved Rikshospitalet. Det vanligste symptomet er smerter i øret som gjerne forverres om natten. Hos de fleste vil smertene gå over av seg selv i løpet av to døgn.

Er vanligvis forårsaket av lokal sykdom i ytre øregang eller mellomøre (infeksjoner, traumer, tumores). Kan i sjeldne tilfeller skyldes projisert . Smerter i øret kan også skyldes helvetesild. Infeksjoner i halsen kan også gi øresmerter uten at det . I to-tre dager nå har jeg en pulserende stikkende smerte som varer i ca. Det er mange forhold som kan føre deg til å oppleve sterke smerter i øret.


Noe problem i det viktige hørt som infeksjon eller skade, ofte fører til en skarp smerte i øret. Noen ganger, årsaken til smertene ikke passer i ørene, men . Man skal generelt være forsiktige med å putte noe i ørene.

Varm opp litt matolje og slå inn i øret, det hjelper mot øreverk. Smerte er hovedsymptomet ved en akutt øregangsinfeksjon, og den kan bli. Har du en kronisk infeksjon i det ytre øret, kan du få problemer med hørselen, men . Jeg har igår og idag hatt store smerter i det ene øret.


Det er en stikkende smerte som kommer akutt med jevne mellomrom, særlig når jeg . Hadde et par flyturer i går, og for første gang opplevde jeg det jeg har hørt andre snakke om - nemlig en helt latterlig smerte i øret under nedstigning. Smertene vil da avta eller forsvinne helt. Det er ikke skadelig at trommehinnen sprekker og . VANN I ØRENE: Det er vondt og irriterende å ha vann i ørene.


Merker du at du har smerter i øregangen som følge av vann, bør du oppsøke . Mange opplever likevel at ørene fortsetter å være tette og smertefulle også etter at de har landet og i flere dager etterpå, sier Vidar Holth, . Smertene starter som oftest på natten og forverres når man ligger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg