torsdag 17. august 2017

Kondom

Kondom bør derfor brukes ved samleie, munnsex og analsex. Kondom beskytter mot graviditet ved at sædcellene fanges opp før de kommer inn i skjeden. Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg.

Kondomene sendes i en diskret konvolutt og levering skjer innen en uke fra bestilling. Hvor navnet 'kondom' kommer fra, vet man ikke helt. Noen tror at det er oppkalt etter en viss Dr.


Condom, som levde i England på 15tallet.

Et kondom er et prevensjonsmiddel i form av et slags futteral, ofte laget av latex,. Kondom reduserer risikoen for graviditet og for å få kjønnssykdommer som . BufretVi har et bredt utvalg med kondomer fra verdens mest kjente kondommerker som Pasante, Durex, EXS, Amor, osv. Du finner alle typer former, størrelser, farger . Kondomer er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter deg mot både uønsket graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner. Thin tidligere Cho-san er tynne kondomer for en nærmere følelse, nesten som uten.


Thin er for alle som synes at en tynn kondom er en bedre kondom. Kondom er et prevensjonsmiddel som dekker mannens penis under samleie.

Kondom, prevensjonsmiddel som består av en tynn gummihylse som trekkes over penis slik at sædvæsken og sædcellene ikke tømmes i . Privatpersoner kan bestille kondomer hjem fra helsenorge. Vet du hvordan du bruker et kondom helt riktig? Her er syv gode råd for hvordan du kan ha sikker sex med kondom. Kondomet er en tynn gummistrømpe som tres utenpå en stiv (erigert) penis. Den fanger opp sæden som kommer ved utløsning, og hindrer . Kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot smitte.


Kondom bør derfor benyttes av alle som har samleie med personer hvor muligheten for . Kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som ved riktig bruk, beskytter både mot uønsket graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner som f. RFSU sine kondomer har gjennomgått strenge tester og er av høy kvalitet. Hver kondom skal kun benyttes en gang, og da under hele samleiet. Det finnes forskjellige typer prevensjonsmetoder å velge mellom i Norge.


Bare kondom beskytter både mot seksuelt overførbare infeksjoner . Et kondom er en tynn lateks- eller gummihylse som rulles på penis når den er stiv. Det hindrer sædceller, virus og bakterier i å komme dit du ikke vil ha dem. Kondom er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer, og er en svært sikker metode når den brukes riktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg