onsdag 9. august 2017

Høyt stoffskifte symptomer

NO: Stoffskifteproblemer er noe som stadig får mer oppmerksomhet i media, og det er spesielt lavt stoffskifte som har stått mest i fokus. Høyt stoffskifte skyldes overproduksjon av hormoner i skjoldbruskkjertelen,. Symptomer på høyt stoffskifte; Behandling av høyt stoffskifte; Hva skjer videre?

Når produksjonen av hormonene øker, vil det føre til at alle kroppens funksjoner går raskere. Derfor kan høyt stoffskifte gi symptomer fra flere av kroppens . Høyt stoffskifte kan gi symptomer som hjertebank, svette, varmefølelse, hyppig toalettbesøk, nervøsitet, vekttap og skjelvinger. Symptomer på for høyt stoffskifte og symptomer på for lavt stoffskifte. Etter lege konsultasjon ble diagnose høyt stoffskift stilt. Jeg er usikker på hvilke symptomer et lavt stoffskifte vil gi meg, men vet hvordan mitt . Høyt stoffskifte betyr derimot at alle prosesser i kroppen går raskere enn normalt.


Det fører til symptomer som nervøsitet, hjertebank, skjelvinger, . Hos de fleste personer med for høyt stoffskifte vil skjoldbruskkjertelen være mer eller. Ut over symptomene på for høyt stoffskifte finnes i tilegg ofte smerter på . Kan gi mange ulike symptomer: Ved høyt stoffskifte, som også kalles hypertyreose, produserer skjoldbruskkjertelen for mye av disse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg