tirsdag 29. august 2017

For lavt stoffskifte symptomer

Tristhet, tiltaksløshet, økt søvnbehov og forstoppelse er bare noen av symptomene på lavt stoffskifte. Lavt stoffskifte er en sykdom med nedsatt stoffskifte. SkjoldkjertelsykdomLavt stoffskifte (hypotyreose) - helsenorge.

BufretLignendeLavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap. Lavt stoffskifte behandles ved tilførsel av hormonet tyroksin (tablett). Lavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer.


Lavt stoffskifte kan gi symptomer fra de fleste organer i kroppen.

Har du lavt stoffskifte (hypotyreose) betyr det at skjoldbruskkjertelen ikke lager nok stoffskiftehormon (tyroksin). Det kan gi forskjellige symptomer, som for . De vanligste symptomene sees hos de fleste med lavt stoffskifte, men disse symptomene er lite spesifikke, utbredt i befolkningen, og kan . Symptomene på for høyt og for lavt stoffskifte. Symptomer på for høyt stoffskifte og symptomer på for lavt stoffskifte.


De symptomene du nevner ser vi som oftest ved for lavt stoffskifte og du sier selv at du skal ta nye stoffskifteprøver snart. Skjoldbruskkjertelen, thyroidea, er en sentral kjertel når det gjelder helse for alle pattedyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg