tirsdag 8. august 2017

Nupper etter barbering

Etter at du har gjennomført barberingen, kan det være lurt å tilføre en. Har du allerede barbert deg og utviklet nupper og rød utslett? BARBERING: Mange er plaget med irritert hud og nupper etter barbering.

Er det én ting du ikke skal undervurdere under barberingen, så er det . Dette vil holde området tørt, og forebygger nupper, skriver hun. Jeg har lenge hatt problemer med ingrodde hår og røde nupper etter intimbarbering. Jeg vet at det er en milliard tråder om akkurat dette, og jeg .

Rød og nuppete etter barberinginnlegg1. Kvinneguiden › Mote › Slik unngår du nuppete hudBufretLignende1. Det er mulig å unngå nuppete hud etter barbering. Skyll området godt etter barbering så ikke rester etter barbergel eller skum blir. Etter barbering har det kommet små nupper og svir.


Etter barbering skyller du godt med kaldt vann, det får porene til å trekke seg. Han kommer ikke til å bry seg om at du kanskje har noen nupper eller ikke er helt . Unngå nupper og kviser etter barbering! Visste du at én-blads er bedre for kvinner en fler-blads?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg