onsdag 16. august 2017

Halsbetennelse kjerringråd

Halsbetennelse er svært smertefullt og kommer ofte med høy feber i tillegg. Hvis man får feber av det er sjansene store for at det er halsbetennelse. Hoste i forbindelse med sår og vondt i halsen kan tyde på forstadiet til en begynnende .

Det finnes ingen kjerringråd mot halsbetennelse. I mellomtiden er det fint å bruke diverse kjerringråd for å lindre og får å styrke . KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals. Kaldt omslag mot hevelse ved halsbetennelse: Knus isbiter, pakk dem inn i et håndkle .

Halsbetennelse (tonsilitt) er en betennelse i mandlene i svelget, som kan skyldes virus eller bakterier. Lurer derfor på om det er noen som har (kjerring)råd for å bli kvitt dette,eller om det bare må gå sin gang. Et lurt tips til alle som kjenner på en begynnende halsbetennelse, er å. Tror jeg har fått halsbetennelse og måtte gi tapt for jobben i dag.


Noen som har noen kjerringråd som kanskje hjelper? I går verket jeg i hele kroppen(øvre del) . Har du halsbetennelse så vet du hvor vondt det kan være. Her er det noen tips som kanskje hjelper til å bli kvitt det.


Halsbetennelse (tonsillitt) er en betennelse i mandlene i svelget som gir vond hals og smerter når man svelger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg