torsdag 24. august 2017

Innkapslet lungebetennelse

Lungebetennelse forårsaket av bakterien Mycoplasma pneumoniae gir litt andre symptomer, og trenger også en annen behandling enn vanlig . Da kan du ha atypisk lungebetennelse som skyldes Mycoplasmabakterien. Mikroben gir en lavgradig eller atypisk lungebetennelse fordi den ikke har et.

Mikroben mangler cellevegg og kan derfor sitte godt innkapslet i . En lungebetennelse som skyldes mikroorganismen Mycoplasma pneumoniea. Den kalles ofte atypisk lungebetennelse, da man gjerne ikke får så høy feber og . Mycoplasma lungebetennelse er en lungebetennelse som skyldes bakterien Mycoplasma pneumoniae.

Lungebetennelse er en betennelsesprosess i selve lungevevet. Betennelsen skyldes en infeksjon med bakterier, virus eller sopp. Det kan være vanskelig å skille mellom lungebetennelse og andre sykdommer som kraftig forkjølelse, influensa, eller forverring av hjertesvikt . Lungebetennelse (pneumoni) skyldes hovedsaklig bakterier eller virus, der pneumokokker er den vanligste bakterietypen.


Mykoplasma lungebetennelse er en lungebetennelse som gir litt andre symptomer,. Lungebetennelse, eller pneumoni, er en infeksjon i selve lungevevet.

Hos legen viste CRP at jeg hadde betennelse i kroppen, og det var innkapslet lungebetennelse. Flere hundre tusen nordmenn har tuberkulose innkapslet i kroppen, uten. I vinter har Mykoplasma pneumoniae vært årsaken til mange tilfeller av lungebetennelse, såkalt atypisk lungebetennelse fordi lungebetennelse . Hun forklarte meg at dette kunne skyldes alt fra atypisk lungebetennelse til kyssesyke, og at under lungen lå lever og lymfeknuter. Her konstaterte de at jeg hadde en kul, som jeg forsto var i den ene lungen, men som var innkapslet.


For det andre tror han selv at han bare har lungebetennelse. Mistanken var innkapslet lungebetennelse og jeg måtte vente i to dager på prøvesvarene før jeg eventuelt fikk antibiotika. Er blitt 1 sykemeldt for å ha en fullstendeig rekovalisens pga innkapslet lungebetennelse.


Innånding kan gi symptomer på lungebetennelse. Smitte gjennom mat og vann gir diaré, kvalme og magesmerter. Hudsmitte gir lokal hudbetennelse og hovne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg