mandag 7. august 2017

Mens smerter

Primær dysmenoré er menstruasjonssmerter som skyldes kramper i livmoren uten at det foreligger noen sykdom i underlivet. Er du en av dem som plages av sterke menssmerter? Har du noen gang lurt på hvorfor det er slik at menstruasjon fører til magekramper?

Mange kvinner får smerter i nedre del av magen, og noen ganger i ryggen og. Denne behandlingen kan også hjelpe mot menstruasjonssmerter, men trolig . MENSSMERTER: Mange kvinner opplever smerter i forbindelse med menstruasjonen - noen mer enn andre. UNØDVENDIGE SMERTER: Menssmerter er den mest vanlige plagen for kvinner i alle aldre.

Mange kvinner opplever kraftige menssmerter hver måned. Ved smerter kan du ta medikamenter som Ibux og Paracet, sier jordmor Siri von . Er du eller samboeren din en av dem som ligger på sofaen og vrir deg av smerte noen dager hver eneste måned? Menstruasjonssmerter (dysmenoré) starter gjerne noen timer før blødningen begynner, og varer fra noen timer til flere dager. Jeg har veldig sterke menssmerter når jeg får mensen. Det gjør så vondt at jeg bare ligger og vri meg i smerter.


Store menssmerter - Kropp og helseinnlegg6. Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg11. Menssmerter i flere dager - Kropp og helseinnlegg8.

BufretSmertefull menstruasjon er ganske vanlig i tiden etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter i mage eller rygg rett før- eller samtidig med at mensen starter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg