torsdag 17. august 2017

Hva regnes som feber

Hva er feber og når begynner den å bli farlig høy? Temperatur over grader regnes som høy feber, og stiger temperaturen over grader . Feber er et svært vanlig sykdomstegn og også en hyppig årsak til legebesøk. BufretLignendeSmå barn kan lett få høy feber uten at det behøver å være tegn på noe alvorlig.


Normal temperatur hos små barn varierer vanligvis mellom 3og 3grader, og stiger den til over 3grader, regnes det som feber. Små barn har et temperatursenter som ikke er helt utviklet. Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon.

Dette er kroppens mekanisme for å bekjempe organismer som virus . Feber hos voksne regnes ved temperatur på over 3grader på morgenen eller over 3på kvelden. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3eller 38°C i. Metoden regnes som relativt sikker når den blir brukt av fagpersonell, og der. Derfor er det best at foreldrene selv vet hva de skal se etter for å oppdage . Feber hos barn; Hvordan måle feberen hos små barn? Gode råd når barnet ditt har feber; Febernedsettende medisin til barn; Er feber .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg