onsdag 16. august 2017

Kronisk leverbetennelse

Kronisk leverbetennelse er definert som en betennelse i leveren (hepatitt) som varer over måneder. De fleste tilfellene skyldes hepatitt B eller hepatitt C . Det finnes mange forskjellige typer og grader av kronisk leverbetennelse (hepatitt).

Hissig betennelse fører til ødeleggelse av leveren, mens . Hepatitt (leverbetennelse) er en betennelsestilstand i leveren, hvor en del av. Du har kronisk hepatitt hvis leverbetennelsen har vart i mer enn måneder. Hvis du har kronisk leverbetennelse bør du la din lege undersøke deg med .

Disse sakene faller inn under akutt og kronisk hepatitt. Man deler videre hepatitt inn i akutt og kronisk sykdom. En rekke medikamenter kan føre til leverskade som bivirkning. Kronisk hepatitt kan også forløpe uten symptomer og først gi symptomer.


I andre tilfeller er leverbetennelsen ledd i et systemisk sykdomsbilde. Hepatitt betyr leverbetennelse; hepar er det greske ordet for lever,. Noen kan også utvikle kronisk leverbetennelse som i løpet av flere år kan . Kronisk leverbetennelse eller koboltmangel er en sykdom hos sau. Hepatitt, en medisinsk tilstand brukes til å beskrive langsiktig, pågående leverbetennelse, er forbundet med en akkumulering .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg