tirsdag 8. august 2017

Bihulebetennelse trening

Bihulebetennelse gir betente og hovne bihuler, og oppstår ofte etter en forkjølelse. Vanlige symptomer er feber, smerter i panne, tenner og kinn. Jeg har slitt med ei bihulebetennelse som ikke ville gå bort av seg selv, hatt den.

La kroppen hvile seg frisk før du begynner å trene igjen. Helserelatert: Bihulebetennelse og rennende nese. TETT I PAPPEN: Ta grep før du får bihulebetennelse.


Hvis man har uttalte plager og man mistenker bakteriell bihulebetennelse kan legen vurdere å behandle med antibiotika.

Hvis du føler for å trene med en bihulebetennelse, er det OK så lenge du følger noen retningslinjer. Visse typer yoga øvelser kan faktisk forbedre tilstanden. En bihulebetennelse vil gå over av seg selv ved hjelp av kroppens immunsystem, men der er. Trening, muskler, led ergonomi, fysioterapi. Bihulebetennelse gir ofte symptomer som ansiktssmerter og nesetetthet.


Bihulene er hulrom som finnes i pannen og i kinnene. I forbindelse med en forkjølelse kan det bli betennelse i disse hulrommene (sinusitt). Er det lurt å trene med bihulebetennelse?


I så fall måtte vedkomande ha hatt tilgang til vidunderlege . Løypa og løpet lokker: Mange har lyst til å trene, ja endatil konkurrere, sjøl om helsa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg